Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: 25. bölüm özeti!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
[Resim: 06032008011728mb7.jpg]
25. Bölüm
Menekşe’nin hayatı tehlikede

Menekşe’nin Mustafa’nın elinde olduğunu öğrenen Halil çılgına döner. O anda elinden bir şey gelmediği için çaresizdir. Mithat’la birlikte bütün imkanları zorlayarak Ankara’dan İstanbul’a hareket ederler. Bu arada polise haber verilmiştir ama, polis eve vardığında kimseyi bulamaz. Menekşe’nin Emine’nin oyununa geldiği anlaşılır. Mustafa ve Emine, Menekşe’yi gizlendikleri eve götürürler. Menekşe kendine geldiğinde Emine’nin ihanetini öğrenir. Emine pişman olmak için çok geç kalmıştır. Polis ve Halil her yerde Menekşe’yi ararken, Mustafa yine kurtulmanın yolunu bulur. Menekşe ve Halil’in aşkında en büyük sınav bu olaydan sonra başlar. SadSadSad menekshemmmm ! [/youtube]
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=mq6t-tMenRk
tskl cnmShy
sunny demiş kitskl cnmShy
saol yha asli :]
bişi diiL her zaman Big GrinBig Grin off ya arkadaslar ben meneksenin durumuna coook üzülüyorum ama olmazki canım bu kadarda! Sad
bende...nedir bu kizin cektigi..Sad
hiç yüzleri gülmücek mi ya daha evleneli 1 hafta olmadan ne bu yaSad Sad
ya.. bende cok üzüldüm .. ama anlamadigim bir sey var ..Menekşe ve Halil’in aşkında en büyük sınav bu olaydan sonra başlar.. ne demek oluyor bu?? anlayan varmi??
ve sesli fragmani cikdimi arkadaslar??
tecavüz edio ya ondan canım
Sayfa: 1 2 3
Referans URL