Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: 24. BÖLÜMDE OLACAK OLANLAR!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
[Resim: 29022008094113zb4.jpg]
Emine, Menekşe’yi tuzağa düşürüyor!

“Menekşe ile Halil”in bu bölümünde; Mustafa’yla yepyeni bir hayata başlayabilmek için Menekşe’den kurtulması gerektiğine inanan Emine, Mustafa’ya yardım etmeye karar veriyor. Bir plan hazırlayan Emine, Menekşe’yi tuzağa düşürüyor.

Menekşe’nin yaşadığı büyük travma, evliliklerine Mustafa’nın gölgesini düşürmüştür. Halil büyük bir aşkla sevdiği Menekşe için sabır ve anlayışlı olmak zorundadır.
Zeynep’in gönderdiği düğün hediyesi resim, Halil’in geçmişiyle ilgili ipuçları vermeye devam edecektir. [Resim: 29022008094113zb4.jpg]

Menekşe’nin düğün gecesinde intikam alamayan Mustafa daha da hırslanır. Emine, Mustafa’yla yepyeni bir hayata başlayabilmek için Menekşe’den kurtulması gerektiğine inanmıştır. Bunun için Mustafa’ya yardım etmek ister.

Halil’in bir iş için Mithat’la birlikte Ankara’ya gideceğini öğrenen Emine hemen bir plan yapar ve Mustafa ile uygulamaya girişirler. Emine, Menekşeyi tuzağa düşürür.
geriiiiiiii emine, sinir oluyorum ona yaa.
bendeeeeeeeeeeBig Grin öküss karı ya nerden geldi o keşke eminei öldürse menekşiei öldürüceineee
evet yaniiii, eminede mustanin neresini begeniyor cadaloz gari. -.-
cok saol cnm benim Tongue
ßu mustafa yaratığı inş. bişey yapmas Menekşe' ye yaaa...SadSadSadSad saol paylaştığın içinbravo
ayy bende sinir oluyorum emine ye ama mustafayla birbirlerine çok yakışıyolar.Biran önce defolup gitseler iyi olacak ama gitmezler.iki pislik çok uyumlularBig Grin
inş. menekşe ye bişe olmaz
bu arada sağol cnm
yaa of of emine yaa
pislik kadinnnnn
birsey yapacaksin mutlaka mustafayla!!!
saol Shy
teşekkürler !
Referans URL