Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: sizce 22. bölüm de neler olucak
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Ya arkadaslar ben 21. bölümü tam anlamıyla izleyemedim acıkcası cunku misafirliğe gitmiştik ve türbanı tartısmaktan sesini bile duyamadm ama cok sewindim bosandıına meneksem benim ya nasıl seviniyo hele halil ay cok tatlılar yaa inşallah mutlu olurlar ama mustafa cezaevine girmeden menekse ile halile rahat yok ! Sad offf yaa meneksemmm halilim cok seviyorum sizi menekse gözün aydın kız ayrıldın koca moruqtan Big Grin ehuehuehue Big Grin
bence menekse pashananeyi acmis olacak&dügün hazirliklarina baslayacaklar.mustafain ceza evine girdigini duyunca da rahatlayacaklar.tabi eger girerse!!!mustafanin meneksenin ondan bosandigini duyunca yüzündeki ifadeyi cok merak ediyorumShy
bence emine mustafayı ihbar etmicek bu yüzden menekşe ile halil mustafa derdiyle biraz daha uğraşmak zorunda kalacaklar.
seher demiş kibence emine mustafayı ihbar etmicek bu yüzden menekşe ile halil mustafa derdiyle biraz daha uğraşmak zorunda kalacaklar.

bncede bende seher arkadasıma katılıyorum ama bilmiyorum waLLa bence menekse ile halil ewlenirken kötü birsey olucaq ve bn bundan cooooook korkuorm mustafadan hersey beklenir cunku mustafa artık herkesın tehlikesi haline geldi semih bile artık onla bas edemiyeceini anladı ve ondan uzaklastı suc makinası gibi oldu meneksei wurmadan mustafa rahat durmaz arkadaslar benim dusuncem bu Sad Sad Sad Sad
boşuna konu açma....

22.bölüm tahminleri zaten var!
dkn_ demiş kiboşuna konu açma....

22.bölüm tahminleri zaten var!

evet..

çöp!
Referans URL