Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: Kıvanç bu akşam NTV de :)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Kıvanç TatlıtuğDört Kadın ile BirlikteEle aldığı konuları, yorumları, tartışmaları ve konukları ile her hafta büyük ses getiren dört kadın Çiğdem Anad, Müjde Ar, Pınar Kür ve Aysun Kayacı’nın bu haftaki konuklarından biri de Kıvanç Tatlıtuğ...2002 yılında düzenlenen Türkiye Best Model yarışmasında ve hemen arkasından gelen Dünya birinciliklerinden sonra podyumların en aranan erkek mankeni olan Kıvanç Tatlıtuğ, kariyerine oyunculuktaki başarılı yükselişi ile devam ediyor... Son dönemde rol aldığı dizilerin yanısıra özel yaşamı ile de konuşulan Tatlıtuğ, bu hafta dört kadının sorularını yanıtlayacak; yeni projelerini ve hakkında merak edilenleri canlı yayında anlatacak...

programın ismi: Haydi Gel Bizimle Ol
saati:20:30
günü:bugün
kanal:NTV

bence süper bi haberShy bravo
Saol canım haber verdiğin iyi oldu bravoYes
bu haberi duyduğumda yerimde duramadım gerçi kavak yellerini izlemeyi planlıyodum ama tabikide kıvançı izliycem Big Grin
bilgi icin saol cnm bunu bildim iyi oldu mecbur makmaliyim TongueTongueTongueTongueTongue

ama turkiye saati 20:30'mu?????
bugün k.v var ntv de reklam çıkınca k.v ye baksam yeter heralde Big Grin
Menekse ve Halil demiş kibilgi icin saol cnm bunu bildim iyi oldu mecbur makmaliyim TongueTongueTongueTongueTongue

Aldığım istikbarata göre hastaymışsın geçmiş olsun canım Big Grin
Menekse ve Halil demiş kibilgi icin saol cnm bunu bildim iyi oldu mecbur makmaliyim TongueTongueTongueTongueTongue

evt cnm türkiye saatiyle 20:30 avrupa da 19:30 da başlar heraldeYes
Yaa arkadaslar biriniz cekebilirmisiniz ben belki bakamam da ondan SadSadSadSadSad
saol jnmmm
benden 2 resim ama alinti
[Resim: bi0207213901me2ar1.png]
Tongue
[Resim: bi0207214627wj4mz7.png]
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL