Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: Forumu Oyunlarla Boğmayın
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Öncelikle herkese selam.

Forumuları açtığımda o kadar olur olmaz saçma sapan oyunlar eklenmişki.Bu kalabalıktan diziyle ilgili sedefle ilgili güncel bilgileri bulamıyoruz bulsakta başka arkadaşlar aktif olmadığı için ulaşıamıyor.

Lütfen şu oyun hastalığınızı biraz azaltın.
İster istemez aklıma şu geliyor.Oyun oynayarak mesaj sayınızımı çoğaltmaya çalışıyorsunuz.

Site yöneticilyerinede bradan sesleniyorum.Oyun bölümüne atılan mesajlara mesaj sayısı verilmesin.Sabit kalsın.

Çünkü site sedef-avcı(ve dizimiz le ilgili bilgilerden çok) çok oyun parkına döndü.
Ve ayrıca bakın gene yanlış anlaşılmak istemem istemem.

Site Sedef Avcı ile ilgili ve daha çok başka ünlülerin resimleri ile dolup taşıyor.

Ayrıca Esercelik site yöneticilerin bu mesajlarımızı takacağını sanmıyorum. Bi daha DEĞİŞTİRME BUTONU VE EDİT koymadılar.

Ayrıca oyun mesajları msj sayılarını çoğaltmasın, sabit kalsın.

Forum zaten çoluk çocuk kaynıyor akılları sıra derecelerini yükseltmeye çalışıyyorlar. Kendinizi kandırmayın.

Saygılar. Site yönetimi duydunuz mu?
evet ikinisde haklısınız okadar çok konu açılıyoki forum oyunlarına dizi le ilgile açılan konuları tabloda (genel bakış tablosu) göremiyorus ya tablo büyütülsün ya da forum oyunlarına konu açmak yasaklansınn ...
bencede çok haklısınız bende açtığımda şaşırdım bir sürü saçma sapan şeylere dolmuştu site
haklısınız...
katiliyorum...
güncel...

Herkes okusun.

Kimi arkadaşlar malesef sadece mesaj sayısını arttırmak için geçmiş konuları açıyor.Lütfen biraz daha olgun olun.
Forum oyunlari diye bir bölum var forumda eglenmek isteyenler icin evet haklisiniz cok da fazla oyun olmasin ama biz gerekeni yaptik konu cöp!!
Referans URL