Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: menekşe ile halil resmi web sitesi açıldı.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Menekşe ile halil resmi web sitesi açıldı arkadaşlar.Buradan adresini vermemde sakınca varmı yok mi bilemediğim için şimdilik vermiyorum.Modlardan olabilir cevabı gelince yazarım.Belki sizler daha öncedende haberiniz olmuştur.Ben yinede sizinle paylaşmak istedim.
çok güzel bir haber bu Shy teşekkürler esercelik resmi web sitelerinde zaten Sedef Avcı gezip yorumları okuyordur biz bu siteninde adresini veririz... Sedef Avcı gördüğünde bu siteyi hakkında yazılanları okur... Yes Esercelik sen bana adresi mail olarak yazıp gönder... Yes hatta bana kalırsa zaten Sedef Avcı bizim bu siteyide ziyaret etmiştir vede ziyaret etmeye devam ediyordur... Google.Com'dan Sedef Avcı yazınca zaten ilk sırada bizim bu site çıkıyor... Sedef Avcı Fan Sitesi Sedef-Avci.Com diye...

Sevgiler, Saygılar... Yaşasın Rock'n Roll yazasım geldi... Yes
Gökhan aldınmı adresi.
aldım adreside forum sitesi değilmiş... çok dandik yapmışlar forum sitesi olsaymış güzel olurdu...Yes neyse o siteyi yapan kişi dizinin özetleri yazmış güzel yani okudum... Yes
hııı saol cnm bilmiyordmBig Grin
haber verdiin için saol Shy
ya ARKADAŞLAR MENEKŞE İLE HALİL İN FAN SİTESİ NİE AÇILMIYOO BİLİYOMUSUNUZZ
teşekkürlerrShy
haber verdiğin için saol
Sayfa: 1 2 3
Referans URL