Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: Podyumu buluşturan düğün-Eski Haber
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Beş yıldır aşk yaşayan manken Sedef Avcı ve meslektaşı Kıvanç Kasa- balı , Stork `s Zindan Han `da verdikleri davetle dünyaevine girdiler. Podyum dünyasını buluşturan nikah töreninde gözler Azra Akın -Kıvanç Tatlıtuğ `un üzerindeydi. KAĞIT bebekler bir bir dünyaevine giriyorlar.. 5 yıldır flört eden Sedef Avcı yine kendisi gibi manken olan meslektaşı Kıvanç Kasabalı ile hayatını birleştirdi. Önceki gün Beşiktaş Evlendirme Dairesi `nde kıyılan nikah ile dünya evine giren ikili nikah sonrası Eminönü Stork `s Zindan Han `da eğlendi... Hakan Yıldırım imzalı gelinliği ile kuğuyu andıran Sedef Avcı ve Faruk Saraç `dan giyinen damat Kıvanç Kasabalı `yı bu mutlu günlerinde dostları yalnız bırakmadılar. Nikaha, Azra Akın -Kıvanç Tatlıtuğ , Cansu Dere ve podyumun diğer ünlü isimleri katıldılar. Balayı için Ağustos ayında Çeşme `ye gideceklerini söyleyen çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. SEÇKİN ŞENVARDAR 31.07.2005
paylaştıın içn saoL ama cidden bayaa eski bi haber
ben bunun resimlisini buldum ama:=)
bnde buldum ama bndeki cok küçük sendeki büyükse siteye koyasana
eski haber ama bilmeyende çıkar öğrenir saol
:yes:yanı eskı bı haber ama illaki okumayanlarda vardır;)
cok saol...
çok saol bilgi için..
tşkl...
tşkler........
Sayfa: 1 2
Referans URL