Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: seven insan sevdiğini kıskanırmı??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
efet arkadaşlar seven insan sevdiğini kıskanır mı????

bencee her insann biraz da olsa kıskanırrBig GrinBig Grin

SadSadSad
aşırıya kaçmamak şartıyla kıskanır bana kalırsa... Shy
kıskanır hele bide en ii arkisiyle çok iiise o zamn deliye döner benim arkadaşımın basına geldi kıs sinirden çatlıo
kıskanırShy
bence kıskanır .. Shy
kıskanır hemde çoooooook kıskanır Big Grin
kesinLikle Kıskanır..
ama aşırıya kaçmamasıda iyi oLur onun açısından Shy
Tabiki kıskanırr yani
ama aşırısı sıkar insanı
Mesela şöyle bi Halil düşünelim ve Menekşe ile Halil oturmuş yemek yiyorlar... Big Grin

Ben lokanta'ya giriyorum...Big Grin ve Menekşe'ye diyorum...

Ben: Aaaa! Menekşe naber canım, nasılsın duydum başına gelenleri çok üzüldüm,Sad her bölümünü sabırsızlıkla bekledim durdum...

Menekşe: Gökhan, canım sağol ya seni çok özledim biliyormusun... Gel seni bi öpeyim... Sorma abim, babam, eski kocam peşime düştüler...Sad Neyse görüşürüz... Bak buda sevgilim Halil...

Ben: Wayyy Halil, koçum naber, nasıl gidiyor, Beşiktaş'a senin gibi bi oyuncu daha gelmedi... HaaBig Grin

Halil: İyidir... Sağolasın... Menekşe'yi kaçırıp duruyorum bende sürekli, polis peşimde biliyorsun...

Ben: Ya Halil koçum o polis değil nan ALLAH iyiliğini versin... O herif bizim Güven abi ya bilmiyormusun... (Gerçi ben Güven abi diyorumBig Grin) Neyse ben masadan ayrılırım Halil Menekşe'yi sorguya çeker...Big Grin

Halil: Menekşe kimdi nan o, nerden tanıyor seni, çabuk söyle, çıldırtma beni unan...

Menekşe: Ya nerden tanıcak diziden tanıyormuş Halil, bağırma herkes bize bakıyor...

Halil: Ne dizisi ben anlamam dizi mizi çabuk söyle...

Menekşe: Ya canım senide tanıyormuş, bak ben hiç sorun ettimi...

Halil: Beni Beşiktaş'tan tanıyormuş unan, seni nerden tanıyormuş...

Menekşe: Sad Kalbimi kırıyorsun Halil, ben gidiyorum.

Halil: Menekşeeeee:@ gel kız buraya nere gidiyorsun, bende para yok, gel dedim... Menekşeeeeeeeeeeeeee....

Belki dizinin ilerleyen bölümlerinde karşılaşabilirsiniz böyle bir sahneyle...Big Grin

Kıskançlık olabilir ama ayarında olabilir fazlası diyare eder adamı...Big Grin

Sevgiler...
ellerine sağılık gökhanShy)
Büyük bir zevkle okudum.ve çok güldüm.
seven tabi kıskanır dimi ama abartmadan ama
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL