Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: 15.Bölüm
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Arkadaşlar 15. bölüm gerçektende çok heyecanlı olacak.Menekşe halille zeynebi görecek.
Gerçi 14. bölüm(önümüzdeki hafta)deki fragmanda gösterdi halile zeynebin durumunu ama fragmanın son sahnesiydi ve büyük ihtimalle 15.bölümün ilk karesi oradan başlayacak.Yani haftaya malesef hepimizin sinirini bozan sahneyi tam son dakikalarda göreceğiz ve tam heyecanlı yerinde izleyemeceğiz.Birde araya bayram girecek.Büyük ihtimalle bayramdada yayınlamazlar.Yani menekşenin o manzara karşısında ne gibi tavır takınacağını,neler yaşayacağını tahminim en erken aralığın 28 i gibi izleyebileceğiz.Tabii bu benim yorumum.

Bizde bu zaman zarfında o kareleri anımsayarak senaryomuzu yazalım.

Menekşe ne yapar?
halil ne yapar?
İlişkileri ne olur?
Menekşenin ailesi,özellikle babasının ve yusuf abinin düşüncesi ne olur.
Yusufla halilin arası açılırmı?yoksa yusuf görüşürmü halille.

Benim yorumum,Menekşe ipleri tamamen koparır ve gider.Cebini kapatır.hatta numarasını değiştirir.Halil avare olur.Zeynebi görmek istemez.Baba paralı damat gitti diye üzülür.Yusuf halili haşlar.
Menekşe işe girsin.ünlü bir modacının yanında.Sonra orada patron menekşeyi beğensin ve katolog resimleri için onu istesin.Sonra tüm resimleri istanbul sokaklarında çıksın.Ve halil görsün.Kıskansın:DMenekşenin patronu aşık olsun.Big Grin(Bunu halilie sinirime yazdım)

yA asıl gerçekçi olacak olan bi müddet sonra menekşe ile halilin arası düzelir gibi olurken zeynep hamileyim yalanını atacak ve onları tekrar ayıracak.Halil zeyneple evlenecek.Sonra hamile olmadığnı öğrenecek ama zeynepte mıstık gibi boşanmayacak falan filan.

Bende bu kadar
ya sizdenbye
menekşe ne yapar?

menekşe çok üsülür ve haliilden sonsuza dek ayrılmayı karar verrir ve ona hiç güvenmes ..
kendini öldürmeye kalkar..

halil neyapar?

halil kendine gelince menekşenin onu affetmesi için elinden gelen herşeyi yapar

ilişkileri ne olur?

menekşe halili artık kolay kolay affetmes ama bence zeyneple ile halil arasında bişey olmuck .. sadece zeynep yanına yatıcak halilin oanda menekşe gelicek ....

menekşenin ailesinin bu duruma tepkisi ne olur?

menekşe bence kimseye söylemiyckk sadece ninesine sölicek ninesi inanmıycak halilin böle bişey yaptına

halille yusuf arasında neolur?

yusuf bunu öğrenmes bence öğrense bile zeynepin onu tuzağa düşürdüünü anlar.....
İnşallah senin dedğin gibi ılımlı olurya.
Ben çok radikal yazdım.İnşallah ılımlı sonuçlanır
araları açılır büyük ihtimal ama halille zeynep evlenmez
ya böyle demeyin içim gidiyo ayrılmazlar inş.biraz çile çekerler her dizide olur böyle gıcık kızlar...ama dizimz mutlu sonla bitecek..öyle düşnyorum...ayrılma filan olmass..inş.Sad
benimde içime dert oldu o sahne şunu söyleyebilirim: Esercelik bana kalırsa sen senaristisin Menekşe ile Halil'inBig Grin Esercelik'in dediği gibi hepis bir bir çıkıcak, bizde diyorduk olaylar bitti dizi bu yaz biter diye ama çok uzun yıllar devam edecek... Big Grin
[/size][font=Verdana][/font][/size] bence menekşe ailesinin tepkilerinden korkar herşeye rağman olanları sölemez... halil zeynebe çook kızar ve birdaha onla görüşmez bunun üzerine zeynep dahada hırslanır sizinde dediğiniz gibi hamileyim diyebilir.. menekşenin halile güveni kalmaz... halil yaptıklarından dolayı kendini hiç affetmez ve menekşeyi geri kazanabilmek için elinden geleni yapar... ama biraz aralarında fırtınalar estikten sonra birbirleri için ölümü göze aldıklarından herşeyi unutup gene birbirlerini sevmeye devam ederler inşalla...
Ya arkadaşlar farkettinizmi acaba;

15. bölüm fragmanında ya artık menekşe eskisi gibi duygulu oynayamıyor sanki.Nebilim yada fragmanda ben öyle farkettm ama haliil okadar yakalıdı filan.Ruh gibiydi.Alıp götürmedi ilk bölümlerdeki gibi.Bilmiyorum yada bana öyle gelmiş olablir.

Bu arada önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölüm.Ben ayın 28 i gibi olur diye düşünüyordum ama bayram dolayısıyla.varmış bu haftada.Menekkkşeee canlan biraz tepkilerini keskinleştir duygu kattShy
hakslın bencedeSad
ayyyyy çok kötü bi durum bnce.çok heyecanlı bi bölüm olucakkkkkkk.
Sayfa: 1 2
Referans URL