12-09-2007, 05:41 AM
Arkadaşlar 15. bölüm gerçektende çok heyecanlı olacak.Menekşe halille zeynebi görecek.
Gerçi 14. bölüm(önümüzdeki hafta)deki fragmanda gösterdi halile zeynebin durumunu ama fragmanın son sahnesiydi ve büyük ihtimalle 15.bölümün ilk karesi oradan başlayacak.Yani haftaya malesef hepimizin sinirini bozan sahneyi tam son dakikalarda göreceğiz ve tam heyecanlı yerinde izleyemeceğiz.Birde araya bayram girecek.Büyük ihtimalle bayramdada yayınlamazlar.Yani menekşenin o manzara karşısında ne gibi tavır takınacağını,neler yaşayacağını tahminim en erken aralığın 28 i gibi izleyebileceğiz.Tabii bu benim yorumum.
Bizde bu zaman zarfında o kareleri anımsayarak senaryomuzu yazalım.
Menekşe ne yapar?
halil ne yapar?
İlişkileri ne olur?
Menekşenin ailesi,özellikle babasının ve yusuf abinin düşüncesi ne olur.
Yusufla halilin arası açılırmı?yoksa yusuf görüşürmü halille.
Benim yorumum,Menekşe ipleri tamamen koparır ve gider.Cebini kapatır.hatta numarasını değiştirir.Halil avare olur.Zeynebi görmek istemez.Baba paralı damat gitti diye üzülür.Yusuf halili haşlar.
Menekşe işe girsin.ünlü bir modacının yanında.Sonra orada patron menekşeyi beğensin ve katolog resimleri için onu istesin.Sonra tüm resimleri istanbul sokaklarında çıksın.Ve halil görsün.Kıskansın:DMenekşenin patronu aşık olsun.
(Bunu halilie sinirime yazdım)
yA asıl gerçekçi olacak olan bi müddet sonra menekşe ile halilin arası düzelir gibi olurken zeynep hamileyim yalanını atacak ve onları tekrar ayıracak.Halil zeyneple evlenecek.Sonra hamile olmadığnı öğrenecek ama zeynepte mıstık gibi boşanmayacak falan filan.
Bende bu kadar
ya sizden
Gerçi 14. bölüm(önümüzdeki hafta)deki fragmanda gösterdi halile zeynebin durumunu ama fragmanın son sahnesiydi ve büyük ihtimalle 15.bölümün ilk karesi oradan başlayacak.Yani haftaya malesef hepimizin sinirini bozan sahneyi tam son dakikalarda göreceğiz ve tam heyecanlı yerinde izleyemeceğiz.Birde araya bayram girecek.Büyük ihtimalle bayramdada yayınlamazlar.Yani menekşenin o manzara karşısında ne gibi tavır takınacağını,neler yaşayacağını tahminim en erken aralığın 28 i gibi izleyebileceğiz.Tabii bu benim yorumum.
Bizde bu zaman zarfında o kareleri anımsayarak senaryomuzu yazalım.
Menekşe ne yapar?
halil ne yapar?
İlişkileri ne olur?
Menekşenin ailesi,özellikle babasının ve yusuf abinin düşüncesi ne olur.
Yusufla halilin arası açılırmı?yoksa yusuf görüşürmü halille.
Benim yorumum,Menekşe ipleri tamamen koparır ve gider.Cebini kapatır.hatta numarasını değiştirir.Halil avare olur.Zeynebi görmek istemez.Baba paralı damat gitti diye üzülür.Yusuf halili haşlar.
Menekşe işe girsin.ünlü bir modacının yanında.Sonra orada patron menekşeyi beğensin ve katolog resimleri için onu istesin.Sonra tüm resimleri istanbul sokaklarında çıksın.Ve halil görsün.Kıskansın:DMenekşenin patronu aşık olsun.
(Bunu halilie sinirime yazdım)yA asıl gerçekçi olacak olan bi müddet sonra menekşe ile halilin arası düzelir gibi olurken zeynep hamileyim yalanını atacak ve onları tekrar ayıracak.Halil zeyneple evlenecek.Sonra hamile olmadığnı öğrenecek ama zeynepte mıstık gibi boşanmayacak falan filan.
Bende bu kadar
ya sizden