Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: Moderatör Başvurularını Buraya Yapınız
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Moderatör Başvurularınızı buradan yapınız.Aşağıdaki soruları cevaplayınız ve cevabımızı bekleyiniz
Daha önce mod olduğunuz siteler :
Hangi Bölümlere Mod olmak İstiyorsunuz? :
Günde Kaç Saatinizi İnternette Geçiriyorsunuz? :
Yaşınız :

Moderatörlerin görevi ;
Bölümdeki tüm konuları istisnasız okumak ve yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek ve içersinde küfür,polemik,reklam vs durumlarda konuya anında müdahale etmek gerektiğinde konuyu kapatmak veya taşımaktır

İnceleme yapıldıktan sonra önce stajer mod olarak denenecektir.
Daha önce mod olduğunuz siteler :bi çok sitede oldum ama en önemlisi gruphepsifanclup
Hangi Bölümlere Mod olmak İstiyorsunuz? :serbest kürsü,anketler,sedef avcı genel
Günde Kaç Saatinizi İnternette Geçiriyorsunuz? :okulldankalan bütün zamanlarda
Yaşınız : 15

Daha önce mod olduğunuz siteler :..Emma Watson Fan Club-Hepsi Fan Club[mod adayı]
Hangi Bölümlere Mod olmak İstiyorsunuz? :Ben geldim&Serbest Kürsü&Komik..
Günde Kaç Saatinizi İnternette Geçiriyorsunuz? :5-6
Yaşınız : 12
biz spectre ile birlikte uzun zamandır stajer mod uz seviyemis ne zaman yükselicek ?
ben çok istiyorummmBig Grin
Daha önce mod olduğunuz siteler:gruphepsifanclub,kaybolan yılların sitesnde,yeşim bübern sitesnde bu kadarShy
Hangi Bölümlere Mod olmak İstiyorsunuz?:anketler,serbest kürsü,forum oyunları,sedef avcı resmler çokkk istiyorum 4üde olsa spr olurBig Grin
Günde Kaç Saatinizi İnternette Geçiriyorsunuz?:5-6
Yaşınız:15
Sad
Daha önce mod olduğunuz siteler :sinem öztürk fan(mod),kıvanç tatlıtuğ fan(mod),grup hepsi fan(başka bi sitedir orda s.mod),cemre kemer(s.mod),eren bakıcı fan club(mod adayı),menekeşe ile halil(mod),başka bi grup hepsi fan sitesinde de moderatörüm
Hangi Bölümlere Mod olmak İstiyorsunuz? :sedef avcı resimler,menekşe ile halil oyuncu ve ekip bölümüne
Günde Kaç Saatinizi İnternette Geçiriyorsunuz? :vaktim oldukça giriyorum hafta sonları full time sitede olurum
Yaşınız : 15
Daha önce mod olduğunuz siteler :www.gruphepsi.us-www.pelinkarahan.com http://www.eren-bakici.com
Hangi Bölümlere Mod olmak İstiyorsunuz? :imkanım varsa birden fazla bölüm
Günde Kaç Saatinizi İnternette Geçiriyorsunuz? :4-5
Yaşınız : 13
moderatör olunca ne oluyo??
Daha önce mod olduğunuz siteler : http://www.eren-bakici.com ve cemrekemer.net
Hangi Bölümlere Mod olmak İstiyorsunuz? : serbest kürsü ve sedef avcı resimler anketler
Günde Kaç Saatinizi İnternette Geçiriyorsunuz? : ortalama 7
Yaşınız :12
ßhende çook istiorum

Daha önce mod olduğunuz siteler :yok
Hangi Bölümlere Mod olmak İstiyorsunuz? : farketmez yha
Günde Kaç Saatinizi İnternette Geçiriyorsunuz? :10-12
Yaşınız : 13
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL