Sedef Avcı

Tam Versiyon: Dosya indirme kotası
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhabalar site yöneticisi;

Bölümleri ekliyorsunuz ellerinize sağlık.Teşekkürler.

Ben size birşey soracağım.Benim internet bağlantım sınırlı.

Bu bölümleri indirirken kotamı aşmadan 1 ayda kaç bölüm indirebilirim.Bunun için TT nete girdim kota için ama malesef şifre istiyor ve bende birtürlü sözleşmeyi bulamadım.yANİ AŞAĞI YUKARI bu diziden ayda kaç bölüm indirebilirimki kotayı aşmıyayım.
Vereceğiniz ceaplar için şimdiden teşekkürler.
Kotanız kaç GB ?
bende bisey sormak istiyorum....bu konuya tam uymuyor sorum ama baska nerede sorcam ki?!
ben gecenlerde Menekse ile Halilin 9 bölümünü indirdim ama indirdikten sonra acilmadi.windows media player acmadi....nasil acabilirim ben bu bölümlerini?Hangi player lazim pc de?
yardimci olursaniz cok sevinirim....bye:bye:
windows media player da .avi kod paketi bulunduğundan eminmisiniz yani bilgisayarınızdaki windows media player .avi formatındaki videoları açıyormu yoksa açıyorda sadece indirdiğiniz bölümü mü açmıyor biraz açın sorununuzu.
Sevgili alicand;

Sorularımıza verdiğiniz yanıtlar için tekrar teşekkürler.

Benim kotam sanırım 4 GB(Aylık kullanımbedeli 29 ytl veriyorum.)
Ayda 5-6 bölüm indirseniz geçeceğini zannetmiyorum fakat bölümleri indirdikten sonra başka dosya ve youtubede fazla video izlerseniz kotanız dolabilir.Ama yinede güvenemezseniz telekoma gidip şifrenizi öğrenin ve kotanızı takip edin en iyi bu olur.
Benim Windows Media player 10 heralde....her video aciyoo ama ben burdan indirince acmiyooSad:(
ndenKI?
.avi dosyaları açması için kod pakati(codec) yüklemeniz gerekmektedir.Ayrıca bilgisayarınızda winamp yüklü ise onla açmayı deneyiniz.
hmm tamam saol.......codec yükleme ücretzis mi???Ver nerden yüklüyebilirim onu?
yardimin icin saolYes
Sayfa: 1 2
Referans URL