Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Sedef AVCI ile Tanışmak İsteyenler buraya mesajlarını yazsınlar gün gelirde Sedef AVCI sitemize girerse sizlerle sohbet etmek isterse buradan tanışmak isteyen kişilerle sohbet edebilir.
Not: Lütfen msn adresi vb. adresler vermeyiniz.
ben tanismak isterim....cok
mrb ben yenı uyeyım ama cıdden bırgun ole bısey olursa ben tanısmayı cok ısterım
sedeff,isallah bı gun bu sıteye gırersınde bu yazımı okursun.ya ben sana galıba asık oldum.hatta galıbaa degıl,cıdden asık oldum.senınle tanısmayı ıstemıyorum.cunku o zaman aramızda bı samımıyet kalmaz.ancak allah'tan tek dılegım bır gun arkadas olmamız.ama bu nasıl olur bılmıorum.ıstanbula gelsem olurmu acaba :-)benı gormenı gercekten coook ıstıyorum.kader ısallah bızıbırlestırır. ısallahhhh
(aranızda sedefın yasını bılen varsa lutfen buraya yazsın,bakcagımdan emın olun)
Malesef yaşı hakkında henüz elimizde bir bilgi yok olduğu zaman sizlerle paylaşacağım.Ayrıca sedef hanımın evli sanırım ve sizler çok büyük hayallere kapılmayın derim.
sedef hanim 24 yasinda ve kivancla evli yaprak dökümü rolunde oynadiydi
yanlış anlaşılmasın kıvanç kasabalı ile evli kıvanç tatlıtuğ ile değil.
arkadaslar herkes tanısmak ıstıyor ama bu oyle hemen olacak bı ıs deıl ınsallah gırer bıze bu sıteye notlar yazar bızde onu gorup sevınırız
ayhen bhende çok isterim;)
yha sizde gökhan özen veya hepsinin msnleri varmı varsa verirmisiniz?;)
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12