Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: 10. bölüm tahminleri buraya gelsin.
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sizce 10. bölümde neler olacak.Halil anı kutusunun bir sırrı olduğunu onda bir şifre olduğunu anlayacak ve aklına bir sürü komplo teorisi gelecek mi?

Yada önemsemeyecek mi?
Gerçi önemsemese mithat içeriye girince afallamazdı.Oda mithata tam güvenemiyor.

Yusuf halile paylaşacakmı kaygılarını.Mithata güvenmediğini bi dolaplar döndüğünü söleyecekmi?

Kadirin vurulduğunu yusuflar öğrenecek mi?(Eğer öğrenirlerse çok hoş olur yaa en azından gelenler onlarmıydı diye bi şüphe kalır akıllarında ve yusuf olayı yavaş yavaş çözmeye çalışır.

Nineyle annede istanbula geliyolar.Onları istanbulda neler bekliyor.Yusuf karşılayacak sanırım onları ve bi ev tutacaklar gbiime geliyor.İnşaalah o evden mithatların filan bi haberi olamz

Sizin tahminleriniz neler?
ben zatnn demiştim kutudaki resmin arkasından mektup çıkçak demiştim şifre çıktı ama.. yinede yaqlaşmışım. .Big Grin
ya ne sifresi????????????
bulurmu_seni_ask demiş kiya ne sifresi????????????

Anı kutusundaki şifre yi diyor arkadaş hani anı kutusu yere düşünce kenarındaki kağıt kalktı ve şifre gözüktü orası
Referans URL