Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: SA Hakkında Düşündükleriniz
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Sedef AVCI Hakkında Düşündüklerinizi Buraya Yazabilirsiniz.
bir manken olarak bence baskı altında yetişmiş bir gurbetçi türk kızını çok güzel başarıyla oynamış, başarılarının devamını dilerim.
ya ben bu dizideki Türk kızına aşık oldum gerçekten ya.ya o hareketler,davranış,bakışlar,güzellik,saçlar,...herşey ya.idealimdeki eş işte bu...
Söylediklerinize katılıyorum dizide oynadığı karekter ile herkesin idealindeki bir eş.Fakat babası ve abileri tarafında çok çekeceğe benziyor.
cok iyi, basarili ustelikte cok guzel bir oyuncu..
yaa bisi sorcam sedef avcinin kac yasinda oldugunu biliyormusunuz? cok merak ettim
Henüz Araştıyorum.Öğrendiğim an sizlerle paylaşacağım.
sedef avcı hakkında düşündüklermi yazsam roman olur ben onun hakkında çok şey düşünüyorum ilk olarak bu kadar geç keşfedilmesi beni çok üzdü. o benim için bir kraliçe onu bir kere yakından görmeği çok istiyorum umarım dileğim gerçekleşir
arkadaslar benım arkadasım var ıstanbulda onun aablası model sedef avcıyla tanısıyormus ona anlattım boyle boyle benı tanıstırırmısın dıye ben antalyada oturuyorum ıstanbula gıttıgımde ılk ıs onla tanısmak olucak sızdenn bahsedıcem hepınızden yazdıklarım yazdıklarınız hepsı aklımda sıtemızıde solıcem onu uye olarak gormekten mutluluk duyacagımızı solıcem bana sans dıleyın arkadaslar ... bu arada hepınızın yazdıkları aaynı benım beynımdekılerle ortusuyor aynı dusuncelerdeyım demekkı benım gıbı baska ınsanlarda tv dızısındekı bı kıza asık olabılıyor ne yapalım kader inş tanısırım o yeter bana subat ayında ınsallah sızın yyazdıklarınızıda ıletıcem ılgınc olan seylerı tabii...
admin arkadasım bende arastırdımda ben 24 yasında dıye bılıyorum yanlıs olabılır ama oyle duydum sızınle paylasmak ıstedım ama sakın bu bılgı dogru olduguna ınanmayın sadece gerceklık payı var
bnce cok tatlı bi kız ne biLiim cok masum ve doal bi yüzü war cok hoş ayrıca rolünü de cok ii yapıo
sedef çok ii ve yüreği iiliklerle dolu bir insan hislerim beni yanıltmaz inanırmısınız arkadaşlar belkide ilk defa bu kadar çok sevdim oda sedefi bu kadar güzel olunurmu maşallah diyelim ama onunla mutlaka tanışacam
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans URL