Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: Kişisel Sayfa Nasıl Hazırlanır?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Arkadaşlar kişisel sayfa (bana göre) üyelerin kendi başlıklarını açtığı ve içine ister resimlerini,isterse imza-avatarlarını ekliyebicekleri yerdir..

Kişisel Sayfa Nasıl Açılır?
-Bu bölüme "Benim Kişisel Sayfam" diye bi bölüm açarsınız ve oraya isterseniz resimlerinizi isterseniz çalışmalarınızı(avatar-imza-wallpaper) eklersiniz.. İlla sadece bunları eklemek zorunda değilsiniz..Benim şuan aklıma bişey gelmiyor ama başka şeylerde ekliyebilirsiniz kişisel sayfanıza...
Kişisel sayfanıza kendinizle ilgili herşeyi koyabilirsiniz tabi bazı kurallara uyarak.Fakat dizi ya da sedef avcı ile ilgili çalışmalarınızı forumda bulunan forumlara açarsak daha iyi olacağını düşünüyorum bulunması açısından.
bencede çok güzel olur daha sonra bende eklemeye çalışacağım
herkes gibi sende eklemeye calıscaksın ama eklemıceksın ben tarıh verdım sıtedekı foruma 29-ekim-2007 de benım resımlerımıde goreceksınız alican senin resımlerınıde merakla beklıyorum...
oo sedef07 nihayet görebilicez yzünü waLLa sabrsızLıkla bekliorumYes
queenecem demiş kioo sedef07 nihayet görebilicez yzünü waLLa sabrsızLıkla bekliorumYes

aynen
hic bir fikrim yok
kısısel sayfama sıtemın adını yazarak acabılıomuyum
Yanı ıcerıgı sıtem olcak
ya ben bu isi anlamadim ya?!?!
Sayfa: 1 2
Referans URL