Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: Lutfen Yardim edin
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Arkadaslar ben siteden cikamiyorum ...
oturumu kapat a tikliyorum ama söyle yaziyor

Kullanıcı IDniz oturum kapatmanız için doğrulanamadı. Bu bir Javascriptten dolayı otomatik olarak çıkış yapmanızı engelliyor olabilir. Oturum kapatmak için, üst menüdeki "Oturumu Kapat" tuşuna basmalısınız

kac sefer denedim ama olmadi lutfen yardim edin
ya evet banada olduydu öyle.. bende cikamaz oldum..
ins biri yardim eder
bende çıkamıyorum yaaSad
başarılı bir şekilde çıkış yaptınız yazıyo ama yine sayfaya geliyorum...yani oturum kapanmıyoSad
siz oturumumu kapatiyosunuz?!:Dndn?
iste bende onu merak ediyorum :S
sedef_özlem demiş kibende çıkamıyorum yaaSad
başarılı bir şekilde çıkış yaptınız yazıyo ama yine sayfaya geliyorum...yani oturum kapanmıyoSad
:S:S
Oturumu neden kapatıyosunuz pc nizi beklemeye alın ne oturumu kapatmanıza ne de diğer programlarınızı tekrar açmanıza gerek kalmaz pc açıldığında bütün programlar açık halde olur...
Menekse ve Halil demiş kiiste bende onu merak ediyorum :S

asliiiiiiii!! Big Grin oturumunu neden kapattinimi merak ediyorsun? Shy allah allah ne icin olabilirki acaba -.-
sedef_özlem demiş kibende çıkamıyorum yaaSad

özlemcim banada bir keresinde siteye girmeye calisinca: basarili bir sekilde cikis yaptiniz yaziyordu.. yaziyordu ama bendede oturum acilmiyordu.. tam tersi yani :/
Sayfa: 1 2
Referans URL