Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: Menekse ile Halilin Kitabi...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Arkadaslar ben duydum ki Menekse Ile Halilin Kitapi varmis ..... sizin aranizda bilen varmi gercekten kitabi varmi veya yokmu diye???merak ettim cünkü varsa Türkiyeye gelince arastirip alicam.......
Ve ayriyetten Menekse Ile Halilin DvD´si de varmis bütün bölümleriyle, özel calismalariyla ve Kivanc ve Sedefin Biografileriyle dogrumu acaba?
bi bilen varmi cok önemli?
ben hiç duymadım böyle bişeyi..
ilk defa duyuyorum yani okuyorumBig Grin :S
bende gecenlerde okudum anlamadim dogrumu yanlismi diyeShy
bnde ilk defa duyuorum ama keşke olsa bnde almak isterim..
olsa ben kesin alırım
dvd si çıkmış olsa büyük bi olasılıkla haberm olurduBig Grin
çünkü dvd almaya sık sık giderim..
ben öle bir kitap yok biliorum
bende aliRim öLe bischey warsa =)
evt var...bn okudum hatta!ztn dizidede orjinal hikaye=elif şafak yazıyodu,dikkat ettiyseniz!senaristlerde ordan bölüm bölüm yazıyodu işte!ama asıl adı menekse ile halil diil,menekseydi.
cooook güzel bi kitap tavsiye ederm:)ayrıca dvd'Side cıktı!ama bn lamadm:Dayırtır sölemesi 20 ytl:Dbi baska site verio ama öle satılmıo,bnm msnme e-mail yollamıslardı...
frezya demiş kievt var...bn okudum hatta!ztn dizidede orjinal hikaye=elif şafak yazıyodu,dikkat ettiyseniz!senaristlerde ordan bölüm bölüm yazıyodu işte!ama asıl adı menekse ile halil diil,menekseydi.
cooook güzel bi kitap tavsiye ederm:)ayrıca dvd'Side cıktı!ama bn lamadm:Dayırtır sölemesi 20 ytl:Dbi baska site verio ama öle satılmıo,bnm msnme e-mail yollamıslardı...

yani kitabin adi menekse ile halil deyilmi?meneksemi?
dvd heryerden aliinmyorsan nasi alcaz ismarlaniyormU?
dvd'sini almadm ddm yaa.iste bi baska site o sekilde veriyo cnmShy
Sayfa: 1 2 3
Referans URL