ÖM olarak
-Bana rep versene
-Bana rep verirsen bende sana veririm...
gibi mesajlar yolliyan uyeller CEZALANDIRILACAKTIR!!!
Uyelerimizi bu tur OM'ler ile rahatsiz etmeye hakkiiz yok!!
Arti REP hakedene verilir!!
Lutfen haketmiyenlere rep vermiyelim!
Not:Sizden OM ile rep istiyenlerin nick'lerini buraya ekleyiniz!!boylece uye adminler tarafindan ezalandirilacaktir!!!
sedef özlem ben artık flood yapmıorum zaten artık flood yapanlarıda uyaryorum mesela freyza inat die bir konu açmış hep arka arka flood yapıor artık ben kimseden ömden rep istemiiorum ve zaten msn de bile bişey istemiorum artık ve flood yapanlar tek ben değilim binlerce kişi rep ve flood yapıorr
bn o konuda bilerek ayrı ayrı yazdım gülcan!çünkü hepsini bir arda yazınca bilgisayar bayağ geç açıo yoksa bnde yapmam
tabiki meraklanma sennnnnnn
banane yinede flood yapmicaktın
GüLcAn_KıVaNç demiş kibanane yinede flood yapmicaktın
sen mod yada admin diilsin!sana noluyoki!!eğer mod,yada adminler bişey derse ona bişey diemem ama sen diemessin!!!!
Gulcan senki birsuru uyari aldin!!simdi baskalarina kurallarimi ogretiyorsun guldurme beni lutfen!!
Arti ilk yorumumda yazdiklarim ayri'ca sana soylenmis sozler degil!
Not:Sizden OM ile rep istiyenlerin nick'lerini buraya ekleyiniz!!boylece uye adminler tarafindan ezalandirilacaktir!!! <==Burda Gulcan yazmiyor "REP ISTEYENLERIN NICK'LERINI"yaziyorr!!!!
arti sen'de yapmiyo degilsin yani!!!!
frezya sana gelince simdi o konuya bakip yorumumu yapicam
konuya baktipp ben flood goremiiyorum o kouda farkli fikralar eklemis ayri yorum ile,
tmm ayni yorumun icine ekliyebilirdi ama boylede bence bi sakincasi yok!!
flood==tekrar bildiriyim bilmeyenler flood yapmak soyle oluyor:arka arkaya ayni seyi soylemek veya yeni yorum gelmeden devamli yorum yazmaktir
orn:1yrm-selam nasilsiniz?,2yrm-ben iyiyim,3ym-ee nerdesiniz?
gibi yorumlar flood oluyor!!
--------------------------------------------------------------------------------
tmm artık kimseden rep istemicem artık kurallara uyuycam flood da yapmicam bunun üzerine yemin ederim!!
Songulum demiş kiGulcan senki birsuru uyari aldin!!simdi baskalarina kurallarimi ogretiyorsun guldurme beni lutfen!!
Arti ilk yorumumda yazdiklarim ayri'ca sana soylenmis sozler degil!
Not:Sizden OM ile rep istiyenlerin nick'lerini buraya ekleyiniz!!boylece uye adminler tarafindan ezalandirilacaktir!!! <==Burda Gulcan yazmiyor "REP ISTEYENLERIN NICK'LERINI"yaziyorr!!!!
arti sen'de yapmiyo degilsin yani!!!!
frezya sana gelince simdi o konuya bakip yorumumu yapicam
konuya baktipp ben flood goremiiyorum o kouda farkli fikralar eklemis ayri yorum ile,
tmm ayni yorumun icine ekliyebilirdi ama boylede bence bi sakincasi yok!!
flood==tekrar bildiriyim bilmeyenler flood yapmak soyle oluyor:arka arkaya ayni seyi soylemek veya yeni yorum gelmeden devamli yorum yazmaktir
orn:1yrm-selam nasilsiniz?,2yrm-ben iyiyim,3ym-ee nerdesiniz?
gibi yorumlar flood oluyor!!
--------------------------------------------------------------------------------
evt cnm katılıyrm...bn o fıkraları hem ilk sölediim ndndn dolayı hemde bunun bi flood olmadığını düşündüğümdn dolayı yazdım!eğer uyarı yapıcaksan gülcan ltfn yersiz bi şekilde doğru yerede,doğru şekilde yap!
burda yemin etmene gerek yok!!
kurralara uy yeter!!!