Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: menekşe ve halil hk!!!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Merhaba öncelikle şunu belirtmek isterimki umarım bu konu gerekli kişilere (K.TATLITUĞ, S.AVCI ve dizi ile ilgili diğer yetkililere) ulaşma şansı olur ve okunur. Uzun zaman sonra izleyiciye bu denli temiz aşkı tattıran gönlümüzde yeni bir kıpırtı oluşmasına neredeyse gerçek aşkın var olduğunu sanmamıza sebep olan ve menekşe ve halille gönlümüzde kurduğumuz aşkı yerlebir eden senalistlere söyleyecek söz bulamıyorum. Belki bazı arkadaşlar duygusal yaklaştığımı düşünebilir. İsterseniz konuya birde mantıklı açıdan bakalım. Menekşe evliliğin ilk günü tecavüze uğramıyor ama dizinin ortasında tecavüze uğruyor, menekşe ile halil abisi ve gözüdönmüş babasından namlunun ucundan ölümden dönüyor ama erkekliğini sonradan kazanmış kişiliği zayıf bir adam tarafından halil gibi bir karakter ölüyor. Mustafa gibi bir adamı dizide resmen FBI ajanına çevirdiniz. Türk polisinin gücünü yerle bir ettiniz..Halil ile menekşeyi lokantada 2 ekip koruyacağına 1 ekipte dışarı koyun be adam? tamam bu kadar oyun dizinin ilerlemesi için gerekli olabilir.Hadi menekşenin tecavüzünüde yuttuk halilin onu ne kadar sevdiğini göstermek için topluma mesaj vermek için yaptınız diyelim? Peki halil neden öldü? İzleyici neye üzüleceğinin şaşırdı? halilin öldüğünemi yoksa mustafa gibi biri tarafından öldürüldüğünemi? Bu saf temiz aşka yakışmadı bu final... Bu diziye ekip kadar izleyicide emek verdi gönüllerimizi verdik. İnandık beraber güldük beraber ağladık .Halil gibi bir karakter zaten dünyada yok dizide bile yaşatmadınız?
Konuyu toparlamam gertekirse Halil gibi bir karakteri bize tanıtıp halili gönlümüze nakış gibi işleyen gönlümün şark köşesi KIVANÇ'a, Menekşe gibi her koşulda; tecavüze uğrayan, dayak yiyen, ezilen bir kadının nasıl ayakta durabileceğini sevgisine aşkına asılan ,gönüllerimize işleyen gözyaşlarıyla SEDEF'e, Ve bu tertemiz aşkı ilk önce bize yutturup sonra finalde bizi kahreden kelimelerin kifayetsiz kaldığı senalistlerimize çok teşekkür ediyorum. Oyuncularımızdan ve senalistlerimizden bir konuda hassasiyet göstermelerini ricA ediyorum: Biz oyuncu ve izleyici bir bütünüz.. Bizim fikirlerimiz gerçekten önemli izleyiciye kulak verin. Verilmeyecekse bu tarz sitelerin hepsi kapansın. Bizleri bir grup eşşşeek kafasına göre mail atıyor yerine koymayın... Son bölümdeki performanslarıyla KIVANÇ'A ve SEDEF'E sonsuz teşekkürler... BİZLERE BÖLE BİR AŞKI YAŞATTINIZ ÇOK TEŞEKKÜRLER...
'' LÜTFEN BANA BİRİ MUSTAFANIN NEYİ KAYBETTİĞİNİ SÖYLESİN DİZİDE HER İSTEDİĞİNİ ALDI? KAYBI NEDİR MUSTAFANIN? HAYATIMI? PEKİ HALİL!İN KAYIPLARI????
tşkler cnm
aslında sana çok hak veriyorum cnm ama kendini alıştırsan iyi olcak ..
'' LÜTFEN BANA BİRİ MUSTAFANIN NEYİ KAYBETTİĞİNİ SÖYLESİN DİZİDE HER İSTEDİĞİNİ ALDI? KAYBI NEDİR MUSTAFANIN? HAYATIMI? PEKİ HALİL'İN KAYIPLARI????
Evet senaristlerin saçmalığı bunlar işte yapıcak bişey yoq :/:/
I_Love_Sedef_Avcı demiş ki'' LÜTFEN BANA BİRİ MUSTAFANIN NEYİ KAYBETTİĞİNİ SÖYLESİN DİZİDE HER İSTEDİĞİNİ ALDI? KAYBI NEDİR MUSTAFANIN? HAYATIMI? PEKİ HALİL'İN KAYIPLARI????
Evet senaristlerin saçmalığı bunlar işte yapıcak bişey yoq :/:/

haklısınız cokk Sad
çok haklısınnnnnn
cnmm kelimesi kelimesine sana katiliyorumm!!!!

ama lutfen buyuk harf ile yazma!
bravo yaaa_!!!! iştee bu.bnmde anlatmak istediklerimi anlatmışsın.tebriklerr...
ama artık dönüşü yok gibi_? ne yapabilirler ki_?
Songulum demiş kicnmm kelimesi kelimesine sana katiliyorumm!!!!

ama lutfen buyuk harf ile yazma!
çk çk çk haklısınız.....katılıorum....
Sayfa: 1 2 3
Referans URL