Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: 36.Final Bölümünde en cok etkilendiniz sahne hangisiydi?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
En cok etkilendiniz sahne sizin icin hangisiydi?

ben en cok o cami sahnesinde etkilendim saten orda aglamaya basladim birdahada duramadim.Halil böyle Menekseyle konustu ya ayy icim gitti orda yaa.canim
en güzel sözleri:Bu ayrilik degil Meneksem, bizi kimse ayiramaz, askimiz ölümsüz kalicak......SadSadSad
ya inanmiyorm hr aklima geldiginde agliyorum yaa sanki gercekmis gibi.
bulurmu_seni_ask demiş kiEn cok etkilendiniz sahne sizin icin hangisiydi?

ben en cok o cami sahnesinde etkilendim saten orda aglamaya basladim birdahada duramadim.Halil böyle Menekseyle konustu ya ayy icim gitti orda yaa.canim
en güzel sözleri:Bu ayrilik degil Meneksem, bizi kimse ayiramaz, askimiz ölümsüz kalicak......SadSadSad
ya inanmiyorm hr aklima geldiginde agliyorum yaa sanki gercekmis gibi.

sana katılıyorum her noktasında ve birde son anları menekşenin köprüde beklediği anlar....
ben en çok cenazenin yanında halilin resmini gösterirken ve camide halilin menekşeyle konustuğu sahnede etkilendimSadSad
evet bende o cami sahnesinde ağladım bide mustafanın nasıl dürdüğünü tam olarak gösterdiler ya orası da çok acıklıydı bi de menekşe o köprüdeyken o sahnede çok ağladım
sheyma demiş kiben en çok cenazenin yanında halilin resmini gösterirken ve camide halilin menekşeyle konustuğu sahnede etkilendimSadSad

ama bence kısacası halil vurulurken ve ondan sonraki sahnelerin tamamı etkileyiciydi resmen kalbim durcak gibi izledim
evet ya yazik kiza ufff bide halili hayal etti yaa Sad
ya mustafa halil'i vurdugu sahneden sonra butun sahneler çok etkiledi beni...
ayy cnm menekşem halilin hayalini gördüğünde halil dikkat et dedi bi de cnm bnm yaaa o an bi ara ben de halil yaşıyor sandım
bende cenaze sahnesnden cok etkılendım halıl konusurken... bıde menekse koprudeykenSad cok kotu bıttı ya olmamalıydı boyle!!!
bide köprüydeken yanindan dügün derenk gecti yaa uff Sad
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL