Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: GüLcAn_KıVaNç(özel sayfam)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
adım:gülcan
kullanıcı adım:GüLcAn_KıVaNç
yaşım 14
yaşadığım ülke:türkiye
saç rengi:altın kahveregi( ama güneşte kızıl gözüküor)
göz resmi:siyah
beden:38
boy:1/40

resim:[Resim: kjrtdyodir4jp8.jpg]
resimleri [/img]
deli:Lutfen kufur etme!
gunes.m.h,sheyma,aslizen,sheyma,xanax:serbest kursi'de uyeler ozel sayfa acabilir,saygi duyalim!

GüLcAn_KıVaNç uyemiz'in yaptigi o hatayi unutmus degiliz ve sizi iyi anliyorum cunku ilk tepkiyi ben vermistim ama boyle bi konu acabilir yani yasak degil!
Songulum demiş kideli:Lutfen kufur etme!
gunes.m.h,sheyma,aslizen,sheyma,xanax:serbest kursi'de uyeler ozel sayfa acabilir,saygi duyalim!

GüLcAn_KıVaNç uyemiz'in yaptigi o hatayi unutmus degiliz ve sizi iyi anliyorum cunku ilk tepkiyi ben vermistim ama boyle bi konu acabilir yani yasak degil!
Gereksiz mesajlar silindi.
"aslızen" argo kelimeler kullandığı için 1 hafta üyeliği yasaklandı.
bn o kelimeyi küfür olarak yazmadım.Zaten öyle görsem böyle bir sayfaya yazmazdım.

Hepinizden özür dilerim...YesYes
deli demiş kibn o kelimeyi küfür olarak yazmadım.Zaten öyle görsem böyle bir sayfaya yazmazdım.

Hepinizden özür dilerim...YesYes

sen oyle dusunmusun ama yorumlarinda senin anladigin dusundugun dilden degilde karsindakinin anladigi dilden konusacaksinki karsindaki seni yanlis anlmasin dimi?
eet......
Songulum demiş kideli:Lutfen kufur etme!

özür dilerim songulum bilmiyodum
GüLcAn_KıVaNç demiş kiewet arkadaşlar ben buraya yaptığım çalışmaları ekliceğim isteyen barsa söyler yaparım avatarlar bnm yapımımdır kullanıma serbesttir....

bu gülşenin yeni klibinden yapmıştım...
[Resim: 930.jpg]
buda ferhat göçer....
[Resim: 932.jpg]
buda tarkan....
[Resim: 933.jpg]
buda yıldız tilbe....
[Resim: 935.jpg]
buda elif turan...
[Resim: 937.jpg]
bunlarda sedef avcı...
[Resim: 941.jpg]
[Resim: 942.jpg]
buda pelin karahan....
[Resim: 944.jpg]

buyrun isteyen varsa söyleyebilir kullanıma serbest ben vakit buldukça yeni şeyler koyucağım hepsini kendim yaptım
GüLcAn_KıVaNç demiş kibuyrun devam edelim
bu sedef avcı...
[Resim: 1852.jpg]
bunlar pelin karahan..
[Resim: 1863.jpg]
[Resim: 1866.jpg]
bunlarda kıvanç tatlıtuğ...
[Resim: 1873.jpg]
[Resim: 1876.jpg]
buda beren saat ve kıvanç tatlıtuğ...
[Resim: 1879.jpg]

ewet devam edicem isteyen söylesin istediği ünlüyle yaparım