Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: 35.bölüm fragmani ciktiiiiiiiii
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
arkadaslar kanal d nin sayfasinda menekse ile halilin 35.bölüm fragmanini izleyebilirsiniz hemde sesli ...sonunda yaniiiiiiii..galiba mustafa kaciyo hastahaneden ve halili öldürüyo ondan halil ölüyo son bölümde SadSadSad
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok saol canimmmm!
hyr kanald'de yok simdi baktim :S
buldum kanal d de ama ne kadar yalancısınız ya :S
hani halil ölüyodu fragmanda öyle bir kelime bile geçmiyo :S
bölüm özetinde de yazmıyo :S
sizin yazdıklarınıza inanmamak lazım :S
MeSuT demiş kibuldum kanal d de ama ne kadar yalancısınız ya :S
hani halil ölüyodu fragmanda öyle bir kelime bile geçmiyo :S
bölüm özetinde de yazmıyo :S
sizin yazdıklarınıza inanmamak lazım :S
canim bu daha son bölüm degilki son bölümde ölcekmis halil!heemn böyle yazman dogru degil bence...biraz sakin ol..
ve arkadslar ltfn biriniz koysun su fragmani bende acilmiyor kanald de...ltfn ltfn arkdaslar
yok yanlis analdin mustafa kaciyoya yani heralde ilk isi menekse ile halili öldürmek olucak demek istedim Big GrinBig Grin zaten herkes 36.bölüm halil ölecek diyo herlade ondandir SadSad
nsil kaciyor yaaaaaa? ya uff youtubde yokmu framgani delircem simdiBig Grin:Dyaaa
Tamam Haklısınız Özürdilerim Biraz Sert Çıktım Sad
Uzun Zamandır Bekliyorum da Fragmanı O Yüzden Biraz Gergin Oldum Çok Özür.
Kabalığımı Bağışlamanı için Fragmanı Şuanda Yüklüyorum Yükleme Bitince Yayınlıycam Burda Herkez izleyin Shy
YouTube ye Değil Bu Arada Googleye Yüklüyorum ki Herkez izlesin.
Tekrar özürdilerim
MeSuT demiş kiTamam Haklısınız Özürdilerim Biraz Sert Çıktım Sad
Uzun Zamandır Bekliyorum da Fragmanı O Yüzden Biraz Gergin Oldum Çok Özür.
Kabalığımı Bağışlamanı için Fragmanı Şuanda Yüklüyorum Yükleme Bitince Yayınlıycam Burda Herkez izleyin Shy
YouTube ye Değil Bu Arada Googleye Yüklüyorum ki Herkez izlesin.
Tekrar özürdilerim

canimmm???????Özürün kabul edildi.....!!!cok saol yaaaaaa cok mutlu etitn beni ya herkezde aciliyor bir bende acilmiyor kanald deki Big Grin cok saool tekrar tekrarBig Grin
Sayfa: 1 2 3
Referans URL