05-11-2008, 05:49 PM
05-11-2008, 06:17 PM
Halil annesinin ölmediği öğrendi ya o anda kalp krizi geçirip ölecek
Menekşe ve Halil' in anneside bu acıya dayanamayıp onlarda ölecekler

05-11-2008, 06:29 PM
I_Love_Sedef_Avcı demiş kiHalil annesinin ölmediği öğrendi ya o anda kalp krizi geçirip ölecek
zaten dizi kötü sonla bitcekmiş öyle diyolar..heralde kötü son bu olcak

05-11-2008, 06:54 PM
ya arkadaşlar ne kadar acımasız yorum yapıyorsunuz ben mutlu sonla bitsin istiyorum ama annesini görüpte kalp krizi geçirerek ölmez bence hiç istemem ama eğer kötü bitecekse sanırım mustafa yine bişeyler yapacak 

05-11-2008, 08:15 PM
kötü sonla biteceğini sanmıyorum ama 2 bölümde tüm diziyi nasıl toparlayacaklar gerçekten merak ediyorum.
05-11-2008, 08:48 PM
ya arkadaşlar böyle kalp krizi falan saçmalığı ile bitmez heralde böyle güzel bi dizi ama inşallh şu iki bölümde diziyi güzel bi şekilde toparlayıp ii bi sonla bitirirler =) mustafa manyağı bi çekilse aradan dizi kendiiliinden güzel bitcek zaten...
05-11-2008, 09:10 PM
iyişallah mutlu mesut yaşarlar dizi kötü bitmz mutlu biter
05-11-2008, 11:07 PM
bizim için 35.bölüm çok önemli bütün herşey 35.bölümde ortaya çıkacak
35.bölümü hayatta kaçırmam
bütün düğümler 35.bölümde çözülecek
35.bölümü hayatta kaçırmam

bütün düğümler 35.bölümde çözülecek
05-12-2008, 12:33 AM
dizi cok sacmalamaya basladi, yine ölüler canlandiriliyor, yine ilk bölümlerdi senaryo tersine cevriliyor...
dizi yi iyiki uzatmiyorlar yoksa baya bi sacmalamaya baslayacaklardi.
gecenki bölümde ise cok gereksiz uzatilmis sahneler vardi, iyiki annesi ile karsilasmayi uzatmamislar
benim tahminim ise:
halili büyüten, o bosnali, annesi degildi cünkü o türkce bilmiyor, belki ikizi falandir Halili büyüten, doguran ise bu bosnaliydi, .... bilmiyorum
dizi yi iyiki uzatmiyorlar yoksa baya bi sacmalamaya baslayacaklardi.
gecenki bölümde ise cok gereksiz uzatilmis sahneler vardi, iyiki annesi ile karsilasmayi uzatmamislar
benim tahminim ise:
halili büyüten, o bosnali, annesi degildi cünkü o türkce bilmiyor, belki ikizi falandir Halili büyüten, doguran ise bu bosnaliydi, .... bilmiyorum
05-12-2008, 01:27 AM
[/font][/size]]merhaba ismin sultanim herhalde halilin annesi türkce biliyo sen herhalde dizilere dogurgürüz bakmamisin ve annesinin ikizi nerden cikartiniz anlamadim .dizide süper hic sacmalamadi bile ben o dizi bitmesindiye hersey yapardim eyer bakmak istenmiyorsaniz bakmayin canim bunlari sadece söylemek istemistim yanlis anlama lütfen