Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: Moderatör çeşitleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
En delikanlısından: Bacım bu konu buramı açılır bu forumun bazı kuralları var kendine dikkat et..Çöp.

En efendisinden: Efendim bu konu burda olmıcaktı.Lütfen doğru yere açmaya gayret gösteriniz.Teşekkür ederiz...

En akıllısından:Bak canım eğer bu konuyu 3 dakika 5 saniye önce yazsaydın teorik olarak ben görmicektim.Yani konun aralara karışacaktı.Nese uzatmayalım Çöp...

En sarışınından:Ayy bu konu buraya açılmaz canım yhaaa.AYY güzelde
konuymuş üzüldüm ha.Nese ya bunları nere atıyoduk ya aman işte sen anladın..Oraya...

En yumuşağından:AYY kız bu konu yanlış yerde ya öldürdünüz beni ya allah ım yha çöp..

En sinirlisinden:Nan bu konu buramı açılır kaç kere söledik doru yere açın diye bak tansiyonum yükseldi çöp..

En gıcığından: Çok güzel konu varya inanılmaz beğendim kesinlikle önemli yapılmalı varya allah ım böle konu görmedim ...Ama kusura baka yanlış yerde çöp.
hehe çoook komik saol cnmbravo
cok komik
bişey değil..
"En sinirlisinden:Nan bu konu buramı açılır kaç kere söledik doru yere açın diye bak tansiyonum yükseldi çöp.."
bu tıpkı sunny Big GrinBig GrinBig Grin
I_Love_Sedef_Avcı demiş ki"En sinirlisinden:Nan bu konu buramı açılır kaç kere söledik doru yere açın diye bak tansiyonum yükseldi çöp.."
bu tıpkı sunny Big GrinBig GrinBig Grin

aman merve görmesin Big Grin
konuyu çöpe atarBig Grin
guzelmis saaol Big Grin
aaa kdr'imn yapımııBig Grin

saol..Big Grin
yeşim-sedef demiş kiaaa kdr'imn yapımııBig Grin

saol..Big Grin

Big Grin
bişey değil..Big Grin
ayyy cok güzelmişşş saolunuz efendimmm Big GrinBig Grin
Sayfa: 1 2