Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: biz bu diziyi neden çok sevdik?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
bu siteye kayıtlı olan hemen hemen herkes m&h dizisini çok seviyor.peki biz bu diziyi neden çok sevdik?neden çok bağlandık?....
benden başlayalım ben bu diziyi çokn sevmemin ilk nedeni sedef ve kıvanç ın başrolde oynadıkları için çok sevdim ikincisi ise dizinin oyuncuları rollerini çok güzel oynadıkları için birde tabikide dizinin konusu
aslında bu diziyi izlememin nedeni çok ama önce m ve hlin aşkı beni çekti sonra dizinin seviyeli olması yani çok fazla öpüşme sevişme sahnesinin olmaması diğer dizilerde bulamadığım herşey var menekşe ile halilde dokunmadan aşk yaşamaları zaten sedef ve kıvanç süper oyuncular gerçekten birdaha böyle dizi olmaz yinede böyle bir dizi izlediğimiz için çok şanslıyız bence bye
ben ilk böümleri tek tük izleyebiliodum ama ilk olarak o sarılma sahnesini görmüştüm başlarını görmemiştim...o sahne beni o kadar etkilemiştiki...14.bölümden beri falan düzenli bi şekilde izlemeye başladım.beni çeken şey gerçekte yaşanabileceğine inanmadığım,aşk buymuş dediğim o masum şey....tvde seviyesiz sevgililer öpüşmeler bilmemneler gibi saçmalıklardan sıkılmışken izlediğim tek türk dizisi...
ßen ilk bölümlerden çok etkilenmiştim o yüzden olabilir Shy
benim ilgimi çeken menekşe ile halilin tertemiz aşklarıydı.dizinin 1.bölümünü izlediğimde bir çok diziden farklı olduğunu hissettim ve çok duygulandım sonrada nasıl olduysa bağlandım hiç bi bölümünü kaçırmadan izledim. dizimizin müzikleri oyuncuları süper olduğundan çok etkilendim galiba
evt benide ilk bölüm fragmani yani tanitim fragmani cok etkilemisti...acayip güzeldi yani bana diger dizilerden cok degisik gibi geldi..birde almanyada cektikleri icin olabilir..onlari görememis olsamda SadSadSad
I_Love_Sedef_Avcı demiş kißen ilk bölümlerden çok etkilenmiştim o yüzden olabilir Shy

katılıyorum cnmYesYesYes
bana töre ile ildiği olduğu içinde olabilir ama en çok da kıvanç tatlıtuğ oynadığı için
seher demiş kibenim ilgimi çeken menekşe ile halilin tertemiz aşklarıydı.dizinin 1.bölümünü izlediğimde bir çok diziden farklı olduğunu hissettim ve çok duygulandım sonrada nasıl olduysa bağlandım hiç bi bölümünü kaçırmadan izledim. dizimizin müzikleri oyuncuları süper olduğundan çok etkilendim galiba

pardon ya yalnış alıntı yaptım
evet cnm katılıyorumYesYesYes
Sayfa: 1 2 3
Referans URL