Sedef Avcı

Tam Versiyon: Mustafaya Deli raporu verirlerse?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaslar bu bölüme sinir oldum hele o mustafanın avukatına ya kardeşim mustafa sadece meneksenin tecavüzünden mi yargılanıyor yaa diger öldürdüğü kişilere ne olacak ? onların niye cezası verilmiyor hadi onu da geçtik bu adam insanları öldürürken deli değildi simdi deli rolü yapıyor mahkeme buna deli raporu verirse hertür sucu işleyebilir anlamındadır böyle olursa ben bu diziyi birdaha asla izlemem sacmalamaya baslıyorlar artık yani ...!
evet haklısın ama bende bu dizinin uzamasını istiyorum bitmesini değil o yüzden bence mh dizisinden çok daha saçma diziler var ama reytingler tavan yapmış maşallah ben menekşe ile halil dizisine tam destek veriyorum sizde izlemeye devam edin bye:bye:

son sözüm olsun Yazan:
evet haklısın ama bende bu dizinin uzamasını istiyorum bitmesini değil o yüzden bence mh dizisinden çok daha saçma diziler var ama reytingler tavan yapmış maşallah ben menekşe ile halil dizisine tam destek veriyorum sizde izlemeye devam edin bye:bye:

aynen katiliyorum ama son 3-4 bolum cok sacmaydi(33 bolum haric),
o bolumlerin hepsi mustafayi yakalamak'la gecti yakaliyamadilarda!!
ama mustafaya deli raporu verirlerse cezsini akil hastanesinde cekicek!

Songulum Yazan:

son sözüm olsun Yazan:

eyvah eyvah derim yani deli raporu verilirse tımarhaneye ordanda gider serbest kalır....Sad:(
evet bencede haklisin herkes adam oldurur mahkemeye cikar ben deliyim der boyle sacma sey olurmu ya... kac kisiyi oldurdu belli degil sayisi...
bncede yani kaç kişiyi gözünü kıpmadan öldürmüş adam mahkemede diyo ben deliyim hemen diyo hakimler bi araştırma yapılsın delimi değilmi diye böle bişi olabilirmi bide deli raporu alırsa artık ben o senaristlere ne diyim yanii....!!!
evet bencede biraz dizi abartilmis ama yinede dizi gayet guzel
ama deli raporu alanlar suc işleyebilir ehliyetine sahiptir bilmiyorum eger deli raporu alrda dısarı cıkarsa o zaman hiç izlemem bu filmi

Songulum Yazan:

son sözüm olsun Yazan:

Sayfa: 1 2
Referans URL