04-27-2008, 05:40 AM
Sayfa: 1 2
04-27-2008, 07:42 AM
akadaşlar haftayaki bölüm biraz karmaşık gibi ama m&h çok mutlular mustafayı birisi bıçaklamaya çalışıyor tam göremedim laleyi o adam kaçırıyor laleye evdekiler baya bişeyler yapıyorlar ama m&h sonunda çok mutlu oluyorlar ya biz ona bakalım işşaallahhh hep böyle mutlu kalırlar
04-27-2008, 06:12 PM
inşallah.. ya menekşenin annesi ağbisi fln kızın eşyalarını aşağıya atıyolar git dercesine zaten heralde öyle diyorlar ay çok merak ediorum ya mustafayı eminenin kocası sami bıçaklıyo bence yada ismet warya o adam olabilir
04-27-2008, 06:24 PM
bence hapishanedeki adamlar mustafanın başına bela olucak
lalenin peşindeki adamda lalenin başına bi iş açıcak gibi..
lalenin peşindeki adamda lalenin başına bi iş açıcak gibi..
04-27-2008, 07:44 PM
yaa en güzel bölüm bu olucak bence muhteşemmm... 

04-27-2008, 07:49 PM
ama mustafa ölüyor mu anlayamadım bi yerde ölüyor gösteriyorlar bi yerde de hapishanede gösteriyorlar ama ölmez heralde bi de eminenin kocası mustafayla eminenin fotolarını buluyor kesin o bıçaklar o fotoları gördükten sonra
04-27-2008, 08:03 PM
ölmez o ölemz ama tahminimce mithat intihar edebilir mektup falan da yazdı ben kötü de olsa istemem ölmesini ama mustafa için bilemem ama o hapiste baya çekicek
04-28-2008, 06:25 AM
valla sanki bana fragmanın sonunda yatarken ölü gibi geldi yerdede kan vardı....
laleyi kaçırdılar inş ona bişi yapmazlar ama galiba kadir anlamadan dinlemeden laleyi dövdü ve eşyalarını attı kovu....
ama en önemlisi menekşe ile halil çoook mutlularrr o bana yeterde artar bileee....

laleyi kaçırdılar inş ona bişi yapmazlar ama galiba kadir anlamadan dinlemeden laleyi dövdü ve eşyalarını attı kovu....
ama en önemlisi menekşe ile halil çoook mutlularrr o bana yeterde artar bileee....

04-28-2008, 06:29 AM
mnkşe_hll_kbra demiş kiama mustafa ölüyor mu anlayamadım bi yerde ölüyor gösteriyorlar bi yerde de hapishanede gösteriyorlar ama ölmez heralde bi de eminenin kocası mustafayla eminenin fotolarını buluyor kesin o bıçaklar o fotoları gördükten sonra
canim o fotolar emine ile mustafanin degil onlar hic oyle foto cekmediler o fotolar lale'nin fotolarla kizi tehdit edicekler sanirim yazik ya YUSUF nerdesin ya nerdesin!!!!!!
04-30-2008, 12:32 AM
aaa evet cnm bende onların zannetim bi de düşündüm kim çeksin onları o haldeyken diye ama lale hiç aklıma gelmedi yazık gerçekten laleye
Sayfa: 1 2