Sedef Avcı

Tam Versiyon: sitede egitim diye bi forum olsa
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
sitede egitim diye bi forum olsa, begenirmisiniz, ders yardimi vs gibi alt konular olsa?
admine soralim...olur ama neden olmasin?!Big Grin
olsun bn ce....gsl olur bn beğenirim valla...heheBig Grin
olabilir aslinda Big Grin
bende admine istek yazdim bakalim, hayirlisi
bence fikir güzel ama burası sedefin sitesi eğitime yönelik şeyler olması biraz saçma gibi geliyo .... ama fikir güzelBig Grin
sedefin sitesi diye üyeler kendi aralarinda istedigi konuya yazi veya konu ekleyemezmi?maksat muhabbet olsun
ekler tabi ... fikriniz güzel ben buna bişey demiyorum yöneticiyede söylediyseniz eğer kabul ettiyse zatenn bana bişey söylemek düşmez Big Grin
ders yardımı derkenn bu imza vatar yapımı için yardım edilen derslermi yoksa okulda gördüğümüz dersler mi? eğer okulda gördüğümüz derslerden bahsediosanız saçma olur saten onun için bissürü site var burda öyle bi konunun açılması hem gereksiz hemde görüntü kirliliği
adı üstünde SEDEF-AVCİ.COM

mrvcydcvn Yazan:
ders yardımı derkenn bu imza vatar yapımı için yardım edilen derslermi yoksa okulda gördüğümüz dersler mi? eğer okulda gördüğümüz derslerden bahsediosanız saçma olur saten onun için bissürü site var burda öyle bi konunun açılması hem gereksiz hemde görüntü kirliliği
adı üstünde SEDEF-AVCİ.COM

neden sacma olsun? katilmak zorunde degilsin forumlara, kullanmam de yeter.
"bissürü" site var diyorsun, o siterleri aramizda kim kac kez ziyaret ediyorki?

"görüntü kirliligi" derken oda yanlis cünkü sadece forumlardaki secenekler genisliyor, reklam banner veya resim koyulmuyor ana sayfaya

Ayrica sacma demeyelimde uygunsuz olan forumlar cok, mesela:

Sedefin sitesiyse neden cansu dere veya tugba b. resimleri koyuluyor?
veya neden sedef bu siteye üye degil? sedefin ismi kullaniliyor webadresinde, buna onun onay gerekmiyormu?
bilemeyiz belkide aramizdadir.

egitim (forum´u) deyince aman olmasin demeyelim!

Sayfa: 1 2 3
Referans URL