Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: 32.bölüm tahminleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
evet tahminleri alayim...Big Grin
yaa gerçekten müthiş heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor ama mustafanın yakalanmasına çook sevindim gerçekten iyi oldu ahh bide menekşe ile halil barışsalar .. aslında mustafa yakalandı ya barışma ihtimalleri çook yüksek Shy Shy
evet insallah barisirlar...zaten onun yüzündendi hersey!!!
ama sanmiyorum hemen barisacaklarini!!!uzatirlar kesin!
oleyy mustafa yakalanıyo..sonunda yaa...Big Grin
artık menekşe ile halil de sıra barışırlar inşallah..
bence barışırlar ama diziyi uzatmak için bikaç bölüm barışmazlar
tahminimce şebnem baba diye koşuyo mustafanın yanına gidiyo halilde mustafayı vurim derken şebnem i vuruyo baksanıza halilde mahkemede kolları kelepçeli ama mustafa sağ yani mustafayı vuramamış böyle şey olmaz yaa çok sinirim bozuldu
yok ya neden sebnemi vursunki sanmiyorum zaten hastanede mustafayi vumaya kalkacagini sanmiyorum...
süper olcak bu bölüm yaa ama ben bakamicaammm uffSadSad
sizcede meneksenin halile küsme tavri cok gicik oldu cünki aslinda hersey meneksemiz icin onun iyiligi icin kosuyor halil....ama menekse knekadar tatli ya sey dedi ya halile: senin kendine zarar vermemen icin herseyi göze alirim.ayyyy Shy
sedef_özlem demiş kioleyy mustafa yakalanıyo..sonunda yaa...Big Grin

haklisin cnm..uzatirlar kesin!Big Grin
sunny demiş ki
sedef_özlem demiş kioleyy mustafa yakalanıyo..sonunda yaa...Big Grin

haklisin cnm..uzatirlar kesin!Big Grin
ayy ben yanlış görmüşüm ellerini arkada tutan askermiş pardon arkadaşlarBig Grin
arkadaslar fragmani izledikden sorna yazdiklariniz tahmin olmuyorki Big Grin Big Grin
fragmani izlemeden yazmak lazim dimi? Big Grin
Sayfa: 1 2
Referans URL