04-13-2008, 06:51 AM
04-13-2008, 07:26 AM
yaa aslında benim pek bi tahminim yok ama inşallah artık 31. bölümde mustafa yakalanırr bi şekilde ama ondan daha çook istediğim bi şey var : menekşe ile halil barışsıın yaa küss kalmasınlarr

04-13-2008, 07:54 AM
şu mustafa yakalnsn artk!
bu arada arkdşlar şu anda cnn türkte sedfle kocası var beyazn programnn tekrarı isteyn açsın izlesn ben izliorm şahsen
bu arada arkdşlar şu anda cnn türkte sedfle kocası var beyazn programnn tekrarı isteyn açsın izlesn ben izliorm şahsen

04-13-2008, 04:41 PM
ya inş. barışırlar menekşe ile halil...bnce bu bölümde seçimini yapar.mustafa bu bölümde yakalanabilir...sonra eminenin ölüm haberi gelir kızı ağlar falan filan....
04-13-2008, 06:18 PM
ya ben aslında mustafanın yakalanmamasını ıstıyorum yakalanırsa diziyi bitirirler diye dusunuyorum menekse dogruyu yaptı halılın dusunmesı ble hataydı ıntıkam degıl sensın menekse desydı hemenn belkı gıtmezdııı
:(
:(04-13-2008, 06:27 PM
sedef_alone Yazan:
ya ben aslında mustafanın yakalanmamasını ıstıyorum yakalanırsa diziyi bitirirler diye dusunuyorum menekse dogruyu yaptı halılın dusunmesı ble hataydı ıntıkam degıl sensın menekse desydı hemenn belkı gıtmezdııı
bncede...
04-13-2008, 06:28 PM
bencede mustafa yakansa iyi olur ama mustafada yakalanırsa dizi biter ya .. baska bi sorun kalmaz yani mustafa yakalansın ama dizi bitmesin
...
...04-13-2008, 06:30 PM
kıvancım Yazan:
bencede mustafa yakansa iyi olur ama mustafada yakalanırsa dizi biter ya .. baska bi sorun kalmaz yani mustafa yakalansın ama dizi bitmesin
...
...
evet bitmesin...
04-13-2008, 06:41 PM
ama neden öyle düşünüyorsun ki
mustafa yakalansın menekşenin babası akıllansın sonra menekşe ile halil mutlu mutlu yaşasınlar herşeyi geride bıraksınlar mithatıda halil kafasına takmasınn mutlu olsunlar birazda dize mutlu sonlarla sürsün yaa hep acı hep hüzün
yeter artık
mustafa yakalansın menekşenin babası akıllansın sonra menekşe ile halil mutlu mutlu yaşasınlar herşeyi geride bıraksınlar mithatıda halil kafasına takmasınn mutlu olsunlar birazda dize mutlu sonlarla sürsün yaa hep acı hep hüzün
yeter artık04-13-2008, 06:52 PM
sedef kıvanç mania Yazan:
ama neden öyle düşünüyorsun ki
yeter artık
yeter artıkvalla