Sedef Avcı

Tam Versiyon: 31. bölum tahminleri...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
tahminler buraya...
yaa aslında benim pek bi tahminim yok ama inşallah artık 31. bölümde mustafa yakalanırr bi şekilde ama ondan daha çook istediğim bi şey var : menekşe ile halil barışsıın yaa küss kalmasınlarr Sad Sad Sad
şu mustafa yakalnsn artk!
bu arada arkdşlar şu anda cnn türkte sedfle kocası var beyazn programnn tekrarı isteyn açsın izlesn ben izliorm şahsenShy
ya inş. barışırlar menekşe ile halil...bnce bu bölümde seçimini yapar.mustafa bu bölümde yakalanabilir...sonra eminenin ölüm haberi gelir kızı ağlar falan filan....
ya ben aslında mustafanın yakalanmamasını ıstıyorum yakalanırsa diziyi bitirirler diye dusunuyorum menekse dogruyu yaptı halılın dusunmesı ble hataydı ıntıkam degıl sensın menekse desydı hemenn belkı gıtmezdıııSad:(

sedef_alone Yazan:
ya ben aslında mustafanın yakalanmamasını ıstıyorum yakalanırsa diziyi bitirirler diye dusunuyorum menekse dogruyu yaptı halılın dusunmesı ble hataydı ıntıkam degıl sensın menekse desydı hemenn belkı gıtmezdıııSad:(

bncede...

bencede mustafa yakansa iyi olur ama mustafada yakalanırsa dizi biter ya .. baska bi sorun kalmaz yani mustafa yakalansın ama dizi bitmesin Big Grin ...

kıvancım Yazan:
bencede mustafa yakansa iyi olur ama mustafada yakalanırsa dizi biter ya .. baska bi sorun kalmaz yani mustafa yakalansın ama dizi bitmesin Big Grin ...

evet bitmesin...

ama neden öyle düşünüyorsun ki Big Grin mustafa yakalansın menekşenin babası akıllansın sonra menekşe ile halil mutlu mutlu yaşasınlar herşeyi geride bıraksınlar mithatıda halil kafasına takmasınn mutlu olsunlar birazda dize mutlu sonlarla sürsün yaa hep acı hep hüzün Sad yeter artık

sedef kıvanç mania Yazan:
ama neden öyle düşünüyorsun ki Big Grin mustafa yakalansın menekşenin babası akıllansın sonra menekşe ile halil mutlu mutlu yaşasınlar herşeyi geride bıraksınlar mithatıda halil kafasına takmasınn mutlu olsunlar birazda dize mutlu sonlarla sürsün yaa hep acı hep hüzün Sad yeter artık

valla

Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL