Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: 30. bölüm tahminleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
tahminler buraya...
valla benim su an bir tahminim yok..Big GrinBig Grin benim acil yeni fragmani izlemem lazim Sad
galiba mustafa bu bölümda artık yakalancak..halil bu seferde elinden kaçırmaz heralde inş...
halille mustafa karşılaşacak sanırım fragmanda da bişey anlaşılmıyo ki
o yüzden benimde bi tahminim yok açıkçası..
inşallah halil bu sefer tek başına bir işe kalkışmaz mustafayı yine elinden kaçırmasın mithattan her ne kadar nefret etsede keşke ondan yardım istese ne olur kendi canını tehlikeye atmasın tabi bide bu yanı var fragmanda elinde silah var menekşe böyle bir şeyi duyarsa allah korusun ilk kavgalarını edebilirler[Resim: menekse-ile-halil-29-bolum-resimleri-t-1229.html]Sad
sedef_özlem demiş kihalille mustafa karşılaşacak sanırım fragmanda da bişey anlaşılmıyo ki
sunny demiş ki
sedef_özlem demiş kihalille mustafa karşılaşacak sanırım fragmanda da bişey anlaşılmıyo ki
Pek bişey olmıcak Halil tam o yaratığı yakalamaya kalkınca bitcek işte bu kdr basit Big Grin
evet ya kesin orada biter....en heyecanli yerde yani...hep oldugu gibi!!!
ya bencede fragmanda bişi anlaşılmıo ama bence mustafa zaynebi vurcak bunu duyan halil iyice sinirlenip halili vurcak ve ölürse hapsen gircek ama o adi erif yani mustafa ölmezki ahh keşke ölse ama halil tarafından deil yoksa halilede menekşeyede yazık olur ve ayrı kalırlar böylce dizinin anlamı kalmaz ama yinede bende mustafa bu bölümde vurulcak
Sayfa: 1 2
Referans URL