Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: Reklam !!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Öm Olarak Reklam Etti Buyrun [Resim: 86719429fe5.jpg]
bu ne oluyor simdi?bana gelen msj bu!
banada gelmişti..
banada geldiShy
Bence buraya reklam yapti diye eklemen hic hos olmamis uyemizi kucuk dusuruyorsun bence
super moderator olarak boyle seyler yapman hic hos degil bence yapmis bi hatta evet ama boyle baslik acip 'reklam yapmis buyurun' demen hic ama hic hos degil ozel alarakta soyleyebilirdin ustelik uyeleri asaliyacak kucuk dusurecek yorumlar yazmak yasaktir diye biliyorudm bir super moderator olarak sen bu kuralara uymuyorsan uyelerden ne bekliyorsunuz ki bu reklam'i baska uyelerin bilmesi gerektigini sanmiyorum niye ekledin diger uyeler "aaa banada yazdi aaa" reklam yapmis demeleri icin mi yoksa yazik gercekten yazik bu gizli kalabilirdi uyara bilirdin ama sen boyle yaptin ne diyim super moderatorluk boyle birseyse allah'a sukur ki ben ne moderatorum nede super moderator!...
Songulum demiş kiBence buraya reklam yapti diye eklemen hic hos olmamis uyemizi kucuk dusuruyorsun bence
super moderator olarak boyle seyler yapman hic hos degil bence yapmis bi hatta evet ama boyle baslik acip 'reklam yapmis buyurun' demen hic ama hic hos degil ozel alarakta soyleyebilirdin ustelik uyeleri asaliyacak kucuk dusurecek yorumlar yazmak yasaktir diye biliyorudm bir super moderator olarak sen bu kuralara uymuyorsan uyelerden ne bekliyorsunuz ki bu reklam'i baska uyelerin bilmesi gerektigini sanmiyorum niye ekledin diger uyeler "aaa banada yazdi aaa" reklam yapmis demeleri icin mi yoksa yazik gercekten yazik bu gizli kalabilirdi uyara bilirdin ama sen boyle yaptin ne diyim super moderatorluk boyle birseyse allah'a sukur ki ben ne moderatorum nede super moderator!...

Bence kötü birşey yapmamış!foruma aykırı olan konuları bildirmesi gerekiyor tabi yoksa şikayet bölümü neden olsunki?
Üyede küçük düşmüyor bu sitede reklam yaka oda yapmasın.
Asıl bunları görüpte bildirmememiz hoş değil...!
ya bence en kötüsü ömlerimizi okumalari!özel´e giriyor cünkü!!!

ben mod olarak okuyamiyorum ve okumam da eminin asli da okumaz!!!ama demek ki süper mod olarak yapiliyormus...
ne yapılıomş merve? cenke ö.m gelmiş reklam varmş oda bildrmiş
tabiki uyarması lazım ama bu şekilde değil özel mesaj göndermeliydi bence
bence doğru birşey yaptı ne var bunda bu kadar tepki?
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL