Sedef Avcı Fan Sitesi

Tam Versiyon: 28.bölüm tahminleri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
tahminlerinizi alayim....!Big Grin
emine iyilesip,hapise girecek....halil cocuga bakma iznini alabilcek bence....
sonra mustafayi biri ihbar eder....yine kosturmaca gececek bencee...ama bilmiyorum.)
offf baya karisti ortalik sebnem meneksegilde kalicak kesin asil merak ettigim acaba simdi halil ne yapicak ögrendi mithatin babasi oldugunu offffffffffff simdi haftayi nasil beklicem ben yaShy
ececik1984 demiş kiofff baya karisti ortalik sebnem meneksegilde kalicak kesin asil merak ettigim acaba simdi halil ne yapicak ögrendi mithatin babasi oldugunu offffffffffff simdi haftayi nasil beklicem ben yaShy
Menekse ve Halil demiş ki
ececik1984 demiş kiofff baya karisti ortalik sebnem meneksegilde kalicak kesin asil merak ettigim acaba simdi halil ne yapicak ögrendi mithatin babasi oldugunu offffffffffff simdi haftayi nasil beklicem ben yaShy
semih mithatı yaralıycak sonrada o kattan kendini aşağıya atıcak halilde mithatı kucaklıycsk hastaneye götürücek sonra uyandıgında gerçekleri anlatıcak mithat halile halil cok sinirlenicek filan yalan diycek inkar etcek filan
aslızen demiş kisemih mithatı yaralıycak sonrada o kattan kendini aşağıya atıcak halilde mithatı kucaklıycsk hastaneye götürücek sonra uyandıgında gerçekleri anlatıcak mithat halile halil cok sinirlenicek filan yalan diycek inkar etcek filan

evet cnm..fragmanda zaten öyleBig Grin
hepinize katılıyorumBig Grin
semih çatıdan aşağı düşüyo sanırım ama mithatı yaralıyo.. benden bu kadar fazla tahmin edemicemShy
semih nasıl Aşagı dşüo yaa:s çok merak ediom
mustafa yie elinde silah gezio bi yerde ama napcak bu kez acaba manyadı iyice ama halilden korkuyor yaa Big GrinBig GrinbravoWhistle
[Resim: 2000595262415741442rslv1.jpg]
[Resim: menekse51lo2wi0.jpg]
Sayfa: 1 2
Referans URL